SEMESTER!

Ja i 2 veckor i alla fall och det känns såååå underbart!! Så sjukt less på jobbet för tillfället. Så på fredag åker vi upp till hälsingland igen. Jag och Magnus ska åka motoscykel upp, och jag är så sjukt taggad för det, Älskar att åka det! haha


Det är prat om, absolut ingenting bestämt, verkligen inte!  Men lite prat om att flytta till jönköping något år, jag och Martin. Eftersom att han inte kan fortsätta med att vara rörmokare så vill han plugga vidare till VVS injengör eller hur det stavas , och enda stället som man kan plugga till de är i Jönköping, och bara jag får ett jobb där osv så sticker vi, om det nu blir så. Jag har verkligen letat anledningar till att flytta från stan ett tag så om det blir så vilket jag faktiskt hoppas, så kommer vi att flytta något år. Det skulle verkligen vara underbart, att komma bort, få prova något annat jobb, få nya kontakter allt sånt där, verkligen börja om.
Men som sagt, absolut ingenting är bestämt, vi har bara småpratat om det.


Fan om vädret inte blir fint nu när jag är ledig, då blir jag otrolooligt ledsen! Men men, det blir ju Kreta snart så! ;)

Nu ska jag börja packa sen kanske åka till vilsta och träffa Linn (Linn från H6M eller vad jag ska säga)