Fat Joe

Oh yees!!  Ikväll blir det Fat joe. Det ska bli så sjuukt kul! Först ska jag och Linda till Gabi och förfesta med tjejerna där, sen ska vi vidare och träffa Nenne hos Alexandra sen uut! Jag är taggad till Max!

Jag har inte hunnit skriva blogg med tanke på jobbet, jag säger ju det, jobbet tar upp så mycket av ens liv.
Men jag ska lägga upp bilder från förra helgen, min och Sofias galna kväll/morgon haha. Sjukt rolig tjeje från jobbet som jag festa med i lördags.

Och på tal om lördag, jag fyller nästa lördag!! Helt sjuuukt!

Nu ska jag pussa Ian sen ta ett glas champagne med jordgubbar. =)


Rabarber race!

Yes , you heard right! haha. Charlotta har lurat iväg mig på rabarber race idag i enköping tror jag det var? Så hon och hennes mamma och jag ska mysa hela dagen med picknik och race, hahah!
Sjunde pris, ni kommer inte trooo det.... EN HEL PÅSE MED OLIKA TOMATER! Jag dör! hahah! Typiskt dig Lotta, det här. Det gillar jag! :D

Igår var förfesten grym hos Linda och Rickard, jag och Linda dansade vals och även bugg, sen heelt störda miner. Sjukt kul!

Nu ska jag duscha, ciaao!

Tatuering

Nu har jag och Inga-Lena kommit på en vi ska skaffa, en syster tatuering. VI ska ha en på handleden, en blomma som går ihop när vi har ihop våra händer. (jag på att förklara, det går liksom inte ihop) Men det kommer bli riktigt bra. Och jag ahr vart väldigt anti tatueringar, men det är bara för jag inte har kommit på något som verkligen betyder något. FÖr aldrig att jag skulle skaffa något som inte hade med mig eller någon jag älskar att göra. Åh den kommer bli såå fin, det betyder så mycket att vi ska ha likadan, plus att den sitter ihop när vi sätter ihop armarna! Och det bästa är att jag vet ingen som har en sån! Åh vad glad jag är nu!!







Fiiiiesta ikväll!

God morgon!

För en gångsskull är jag uppe "tidigt" och är rätt pigg. Jag har blivit riktigt, riktigt morgontrött på sistone. Det är väl för att man vart sjukskriven. Det är jobbigt för jag är verkligen inte den som är morgontrött, jag är den där pigga som alltid är vaken föra alla andra. Sen hatar jag att sova bort dagen. Så ändring!!

Igår kändes det som jag gjorde hur mycket saker som helst, ingen aning om varför. Det började med en morgonpromenad i kvicksund, sen jobb 10-14, efter det stressade jag hem för att åka och träna. Sen åkte jag Sofia och Charlotta till tuna park och kollade runt lite. Jag shoppade för de pengar jag inte har. Jag har men dom ska Verkligen inte gå åt till kläder, så jag kan fan inte gå på stan för då shoppar jag. Så är det bara! Usch vad dålig jag är! Men men, det blev en sjal, ögonskugga,ett linne och en broschblomma. Så lite små saker sådär.
Jag gjorde inte speciellt mycket men jag vet inte, hela dagen kändes det som att det hade gått två dagar, skit skumt..

Jobb idag 11-15.30, känns riktigt bra, behöver de där pengar just nu. Sen på måndag börjar man helttid igen, och som jag har sagt till alla då, då börjar mitt cpliv igen, det där livet som inte finns, endast jobb! Men men det känns så otroligt bra att jag har blivit anställd, 20 timmar i veckan. Men jag kommer få mycket mer tid utöver det men jag är anställd 20 timmar och det känns såå bra för då går det inte riktigt att sparka mig, och jag är inte den där "extra" längre. Plus att jag har fått ansvarsområde, det känns riktigt bra. Nu har man lite och säga till om!


Hur är det där med vill och får egentligen? Jag hatar verkligen ordet "du får inte" eller bara tanken, "jag får inte" Det gör ju atomatiskt att man vill huur mycket som helst tillslut. Det borde vara så för alla, och det tror jag. Men jag är så otroligt trotsig så jag får den där känslan gånger 100. Det är jobbigt. =/
Usch, jag har börjat fått såna livstankar, verkligen ångest över att jag fyller 20 om 2 veckor. För jag vill så mycket men kan inte för tillfället! Jag är såhär ibland, jag får mina ångesttankar, Och det kommer allt oftare. Det är riktigt jobbigt...

Jobb idag 11-15.30, känns riktigt bra, behöver de där pengar just nu. Sen på måndag börjar man helttid igen, och som jag har sagt till alla då, då börjar mitt cpliv igen, det där livet som inte finns, endast jobb! Men men det känns så otroligt bra att jag har blivit anställd, 20 timmar i veckan. Men jag kommer få mycket mer tid utöver det men jag är anställd 20 timmar och det känns såå bra för då går det inte riktigt att sparka mig, och jag är inte den där "extra" längre. Plus att jag har fått ansvarsområde, det känns riktigt bra. Nu har man lite och säga till om!

finns här

Spelar ingen roll tid, dag som natt när som helst är jag här för dig! Det vet du!
Du är en sann vän, och jag vet att du skulle göra precis likdant för mig, det är just därför jag för vad som helst för dig. Det kommer gå bra, jag vet det och jag kommer finnas där. Du är bäst och så är det bara, jag är så otroligt glad att vi fann varandra, på riktigt nu senaste tiden, för vi är likadana och vi älskar att vara i varandras sällskap, jag blir ju glad bara jag hör ditt namn.
Men du ska inte oroa dig! Och du ska aldrig vara rädd att höra av dig, för jag ställer upp, bara om det gäller att du bara vill ha något där. Finns alltid här för dig! =)

Nya bilder








Det var verkligen en spontan fotosession, jag har precis opererat knät så det ända jag kunde göra var att sitta på en stol så det blev profilbilder. Men jag är nöjd och det var sjukt kul att träffa Therese! =)

tycks?=)

Grillfesten

I lördags hade jag och Inga-Lena grillfest här hemma, det kom bra med folk ett tag, riktigt trevligt. Jag ska lägga upp några bilder i alla fall.


     

      
                                                                                                    Martin cpar sig!
   

    

Jag hade så sjuukt kul i lördags! Att Elin, Pernilla och Karin var där gjorde allt toppen!! <3

Sen höjpunkten på kvällen var ju Kartin som dansar sen helt plötsligt:
-KÖRVEN... KÖRVEN DELUX
Jag höll på att dö av skratt, hennes dansa samtidigt hon sa sådär. Sjukt kul! haha


Födelsedags fest?

Det blir verkligen riktigt kallt så fort solen går i moln! Just nu sitter jag på alltan och "leker internet"
Jahaa, ska väl snart gå till jobbet då, rätt skönt ändå för jag har haft hela dagen på mig att göra något sen gå till jobbet kl 17-21.15. Det är väl rätt okej tid, det är tack vare att jag jobbar halvtid, sjukskriven!

Sen idag har vi setat och pratat om min fööödelseeeedaaaag! 6:e juni! :D
Det är dock synd att det är studenten samtidigt, då blir man kanske lite bortglömmen, men jag fyller faktiskt 20, kom ihåg det! haha. Sen pratade vi om festen, det blir lokalfest, det är så mycket som är bestämt, sen datum lördags 13 juni. Boka ej upp dig förfan! Men jag kommer meddela mer om när, och ni som är bjudna kommer att få reda på det inom en snar framtid! =)
 Jag är dock lite sur eller vad man säger över det där, för jag verkligen haatar att ha fest själv. Så man kan säga att det jag önskar mig av mina vänner är en fest, att ni kirrar haha! Det skulle vara DET verkligen, ja det önskar jag mig! Jag skulle bli obeskrivligt glad!

Bilder från festen kommer sen, min kamera är död för tillfället, så bilder och inlägg kommer snart!

Lovley!

Jaa, kan man lugnt säga! Väädret! Jag slutade 12 idag, suger om man tänker på pengarna man får ju OB Efter tolv, men det känns som att jag inte riktigt bryr mig nu när jag sitter ute och bara njuter i solen. Ikväll blir det grillfest här hemma, Karin från jobbet kommer också, och en massa andra. Kommer bli riktigt trevligt.

Måste bara skriva om i torsdags, för det var så sjukt mysig! Jag åkte hem till Pernilla, hon lagade sjukt god mat till mig sedan satt vi bara och prata, precis som förut! Allt var som förut, och det kändes så otroligt bra! Det var längesen vi sågs bara hon och jag och bara satt och pratade. Underbara person! =)

Nej nu vill jag ut i solen!


En till sjukt rolig grej, Martins familj (Lidia och Jens) Har köpt en Porse!!!

Familjen

Det är helt sjukt hur mycket familjen betyder! Vad skulle man göra utan den? Idag kom Maria (kusin) och Jamilla över och hälsade på, och det kändes så bra! Det var år sedan jag såg Maria, hon har flyttat till Gävle och så. Och vi pratade gamla minnen och om allt! Det var riktigt roligt! Det är så synd att min släkt har blivit så sjukt stor så att man glider isär mer och mer. Jag minns när man var liten och alltid sågs. Men den är så otroligt stor nu så att man kan inte träffa alla hela tiden, tyvärr =/


Jag kommer inte på något roligt att skriva för tillfället så jag ska nog gå in på facebook nu! Tjaarå!

Så sjukt rolig kväll!

Gårdagen var riktigt rolig! Massa tjejer var hos Sofias brorsa och förfestade sen gick vi ner på krogen.
Vi gjorde sjuka kort, dansade galet och spelade såklart "jag har aldrig" det går ju inte att vara utan på en förfest! haha, älskar det! Jag kan inte skriva mer än att det var sjukt roligt! Tack för allt Sofia och alla som var där! :D

Såhär blev klädseln
  


     
     
      
     
        
         

        

Så sjukt rolig kväll! tack tjejer!




 

Rätt så ilsket!

Jag veeet, jag var skit lkantig och sa att Elin var hemma! Jag vet, jag skämms och är SKIT ledsen över det. Förlåt! Men som sagt så har jag pratat med ELin och förklarat. Jag var inte riktigt mig själv den dagen, jag var fan i chock hela den dagen. Jag var så fruktansvärt glad över att se henne! Jag hoppas det löste sig i alla fall!

Och sen duuuuu, din lilla omogna jävel! Hur fan kan man vara så omogen att man skickar någon annan, PÅ EN FEST, en födelsedags fest att prata med personer om dina problem, det du vill säga. Det var inte okej !Det förstörde ju stämingen ganska rejällt, ett tag bara. För vi var mogna nog att kunna prata om det här.
Om du nu är så pass mogen och mogen nog att ta beslutet du har tagit, då måste du lära dig att komma in i vuxen livet och kunna öppna munnen och kunna diskutera och argumentera!
Sen det ni har hört om vad jag har sagt är fel! Det var itne så jag hade bertättat det här, jag hade inte sagt någonting om honom, bara hur det var. Inget mer! Nu har jag skrivit det här och det känns liite bättre! FÅ ur mig lite!! USCH!

Senare kommer jag skriva ett galdare inläg om gårdagen, för det var så sjuuukt kul! Det var längesen jag skrattade sådär mycket! :D Sen blir det massa bilder, om jag nu hittar min kamera!

Taggad till max!

Ikväll blir det fest! Ska fira Sofia som faan! :D Sen ska vi vidare till Johan, Martins kompis, riktigt roligt att festa med dom. Så det kommer bli en grym kväll!

Idag har jag och Martin vart i västerås och kollat på soffa, jag säger bara ikea och Nisses är ingenting! Vi gick in i "Chilli" en butik, och jag tappade hakan, de hade så sjuukt snygga saker där, till billigt pris fast det var design saker! Sjuka saker! Och vi hittade även en soffa där, vi tvkeade först, det var 17000 det handlade om, men sen sa vi att det var värt det. Så vi bestämde oss för soffan vi skulle bara hem och mäta om den fick plats, för den var stor som fan. MenSÅKLART var den för stor, och vi försökte verkligen komma på lösningar men nej, det gick ju inte. Fuck! Den var så sjukt snygg. Så det blir att kika vidare. =/

Lloyd-her

Ångest

jaa, rätt fet ångest! Jag har knappt några pengar kvar! Och det fick jag reda på efter jag shoppat. Skit kul! Sen har försäkringskassan strulat med mig och min sjuksrivning så jag vet inte ens om jag får pengar den här månaden, och nästa vecka ska jag till tandläkarn och kommer kosta mig ca 2000-3000. Skit kul! Jag dör, jag har inte vart såhär faiitg på 2 år kanske! Eller fatiig, men rätt lite pengar. Det känns hemskt. Men men, jag fick tag i några fina saker idag, skit fina saker som jag verkligen kommer få användning för!=) 

        

Oversize kavaj, äntligen en som jag verkligen gillade, och äntliigen en snygg jeanskjol, älskar dom, jag ahr verkligen letat efter dom där. Klänning bilden är ju cp, fick inte till någon bra där man ser klänningen.

Så idag har det var systerdag, shoppat och ätit lunch. Sällan man träffar henne pga att vi jobbar på samma jobb, så i är sällan ledia samma dag och jobbar varannan helg.
På tal om jobb så har jag äntligen fått ett, eller rättere sagt två ansvarsområde i butiken, som är miina, som jag kommer beställa och allt. =) Det är gång 2 och 3 i butiken. Jag säger det för att ni kommer se att de är de två snyggaste i butiken. haha! Så det känns riktigt skönt, att äntligen flyttas lite uppåt!

Idag dådå!


Basket/knä

Idag när jag satt hos min sjukgymnast, Siminski så tänka jag på allt som har med mitt knä att göra. Och jag blev faktiskt riktigt arg! Så många kommentarer och vad folk har sagt till mig om knät. Att de inte har trott på att jag har haft så ont. Jag har på 2 år opererat mig 2 gånger. Och nu den sista operationen är otroligt ovanlig och svår operation.
Och då har alltså en del sagt ungefär såhär "jaha, ska du gå av igen" "Har du fortfarande ont" och sen värsta snedblickarna. Och detta är från laget, inte laget med Bojan om jag säger så, det skulle aldrig, Aldrig förekomma! Vad less jag blir, jag hoppas något utan de där jävlarna läser detta och får läsa att jag verkligen har problem med mitt knä. Jag kommer t.ex få träna hos Simisnki i 1 ½ år!! Det är inte en kort tid, och då kommer knät bli så pass bra så att jag kommer kunna göra "normala saker" som alla kan, då kommer det vara tillräckligt starkt. Sen kommer jag aldrig mer att få spela i ligan, då kommer det förmodligen bli dåligt igen. Det känns skit kul, basketen var/är mitt liv.

Jag var tvungen att skriva detta för så länge som jag tänkt på att de gjorde så mot mig. Hur kan man göra så som vuxen, jag menar jag var ny i laget och var inte så värst gammal, 17-18. Nej, det var rätt dåligt!

Nu har jag fått ut mig det här! Nu ska jag sätta på en film med Martin!

God natt!

Saknad

Idag när jag satt i kassan, sjukt uttråkad så tittade jag till mot kön och såg, ELIN, jaaaa Elin!!! Jag bara skrek på Carina att hon skulle komma och sätta sig, sen sprang jag allt vad jag kunde fram och bara krama om henne. Och tårarna bara kom, på oss båda. Jag har saknat den människan så otroligt mycket! Hon betyder så mycket för mig!
Hennes första reaktion var "NEEEJ" och försökte nästan gömma sig, för hennes idé var att hon skulle överaska mig, att ringa på hemma hos mig och stå där. Men jag blev lika glad för det. Åhh mänska vad jag har saknat dig! <3

Inköp



Topshop 599:-



H&M 398:-

Stockholm

Igår skulle jag, Fia och Karin som jobbar på coop åka på en säkerhetsutbildning. Vi möttes kl 12 och utbildningen började klockan 4, men vi ville vara ute i god tid. Så vi hann även shoppa loss, eller Jag hann shoppa haha. Sen var det utbildning i 3 timmar, och det var riktigt intressant, det handlade om vad man gör när när man bli rånad, om pengar, och säkerthet, vad man gör när det börjar brinna och massa annat. Det fick oss verkligen tänka på hur mycket ansvar man egentligen har i kassan och hur mycket man faktiskt riskerar när man sitter där. Så det var faktiskt roligt.

Efter det så åkte vi till tågstaionen, och det visades att vi var väldigt tidiga, så Sofia skojade till det att vi skulle gå ut och ta en drink. Men efter ett tag och mycket skoj om det där och hur jävla kul det skulle vara så gjorde vi det, och tog det sena tåget hem. Det var tur det för så sjukt kul som vi hade, och äntligen fick tid att träffas och lära känna varandra. Det var sjukt trevligt och kul. Vi fnissade hela tågresan hem! Tack för en riktigt rolig dag tjejer! =)

 






Dop

I lördags var det dags för dop. Och jag var såå nervös! Jag skulle gå med Elias genom heela klosterkyrka, och han är fan inte lätt. Men det gick bra och jag var så stolt! =) Det var bland det bästa jag vart med om, att bli Gudmor. Det kändes riktigt bra! Jag ska alltid finnas där för honom och hjälpa honom med allt!



       

     



Vi fick även till världens bästa bild! Mamma och mödrar!<3