Nytt

Shit vad nöjd jag är!! Jag hann gå ner till stan en stund och kika innan jag skulle träna. Och jag hittade såå fina kläder. Jag är så sjukt nöjd! Sen förra veckan köpte jag även en byxdress och en "jacka" som jag också vart riktigt nöjd med! =)


     
       

Den beiga tröjan (tredje bilden) hade jag jätte problem med, jag provade den i mörkblått, och hade bestämt mig för att köpa den då hittar jag den i beige då vart det ett stort problem, men Linda och hon som jobbade där tyckte verkligen den här så då blev det den!

Nu ska jag lägga upp bilder från i helgen och förra helgen

           

       

Det vart typ bara på mig och Linda, men det var roligt. Haha.

Förra helgen:

       

Träna

Idag ska jag träna. Det vill säga sitta på en cykel, träna ben, knät förståss. Men just nu är det att träna för mig, för jag har inte gjort mycket på de senaste månaderna pga av mit knä. Så det ska bli riktigt underbart!
Först ska jag ner på stan och kika runt, var ett tag sen känns det som sen ska jag möta Linda och hämta biljetter till Fat joe. Den 29 maj ska vi gå och kolla på honom, ska faktiskt bli riktigt kul fast han inte är så grym men det är inte många konserer jag har vart på. Vi försöte fixa till Chris Brown förut men det var nästan omöjligt, sen dess har vi försökt fixa biljetter till vem som hellst så nu fickm det bli han. Haha, nej men det ska bli skit kul! =)

Det märks att jag har vart dlig på att skriva på statestiken. =/ fan!!

NUU

Nuu tog jag steget, bara för dig Jimmy. Haha! Jag är sämst på att skriva, jaa men kolla bara vädret vem fan sitter vid en dator då?!

Idag var första dagen på jobbet, eller nej, andra, Janne (min chef) ringde i torsdags och sa att det var panik och behövdes folk så jag kom in på momangen och satt i kassan. Kassan är det ända jag får i en månads tid.

På sistone har jag fan vart alkis känns det som, till och med i måndags festade jag. Men det var kul, skönt och allt! haha. ÄNTLIGEN säger jag bara. Jag har vart såå otroligt lugn det här året, jag har inte festat mycket alls. Jag har liksom inte har ork tack vare jobbet och lust, inte haft lust alls. Men nu är jag igång! haha. :D

Igår kom Jenny över med Elias (min gudson, på lördag) och efter det åkte jag hem till Anki och Bojan, jag hade köpt presenter till Maja och Ana, Maja blev jätte glad och alldeles till sig. Sen badade jag Maja, läste för henne och myste. Så sjukt söta ungar har dom i alla fall. Sen kom Bojan hem med en fet pizza som vi åt och satt bara och pratade. Det är alltid lika skönt att prata med dom! Så skönt att dom finns!

Imorgon ska jag lägga ut alla bilder från senaste tid!

Nu ska jag gå ut det är så otroligt skönt ute, riktig sommar kväll!

ciaaao Bella!

Bilder på mig och Maja från tisdags

     

Minnen

Ja, jag är sämst på att skriva nu mera. Det funkar ju inte!

Den här veckan har vart bra och bättre ska den bli. I tisdags åkte jag hema till Linda och Rickard och sov kvar. Vi kollade på film pratade och så. Och det äckligaste var att när vi satt och kollade på film, i mörker såklart så ser jag bara något snabbt som rörde sig på golvet, och katten var helt hysterisk och jagade den, så jag började skrika "en rååååtta" så jag ställer mig och hoppar, Linda skriker och tänder ljuset då är det VÄRLDENS FETASTE ÄCKLIGASTE SPINDEL!! Jag är fan inte rädd för spinldar, men den här var rill och med HÅRIG!! Jag höll på att dö. haha! Jag garrvar bara jag skriver detta, jag står hysterisk och hoppar i sängen, Linda skriker, tänder ljuset och förösker döda den. Haha shit!

Sen igår då (onsdag) var vi på stan och gick rund, vart dock inga kläder, jo ett par jävla taights, två par trosor en rouge och en deo, sen åt vi på waynes. Och idag har jag vart på stan, åkte och hämtade Gurran, jeesus vad jag ahr saknat den kvinnan. Vi blev överlyckliga när vi såg varandra, åkte ner på stan sen kom även Jenny och Linda. (de jag ahr spelat basket med) Jag vart så sjukt glad, samtidigt ledsen. För jag kände bara att jag vill tillbaka, knät blir bra och få spela igen. Vet inte ens om det kommer gå, vet ingenting. Får se imorgon när jag ska till läkarn. Men jag saknar laget så jävla mycket!

För tillfället väntar jag på tiden, ska ner till stan och möta Charlotta, vi ska på bio. =)

Och imorogn blir det feeest! Så sjukt taggad! Linda har fixat all musik vi lyssnade på i ettan, vi vill få morgon dagen som när vi gick i ettan på gymnasiet. Så sjukt roliga fester och allt då! Det ska bli riktigt roligt! =)

Gaaamla kort!

   
   

Lagfester!  Usch vad jag saknar allt med laget!

   
   

Klassen!

      
 


Nu sitter man och verkligen tänker på hur mycket man saknar allt detta! helt sjukt vad tiden går fort.

Påsken

Snabbt dårå! Torsdagen, feest! Det var planetar att jag, MArtni, Sandra och Marcus skulle på bio, det slutade med att jag och SAndra satt hemma och drack som fan, gick ut , JAA MED KRYCKOR, sedan drack och roade oss! Det var riktigt kul. Som jag alltid säger, inpulser är alltid roligast!
Fredagen åkte jag och MArtin ut till pappa, sjukt mysigt. Jag är så glad att han har flyttat ut till landet, det är så underbart att komma dit och bara se sjön och allt är så lugnt och skönt. Jag var dock jävligt bakis, jäävligt bakis! Men det var det värt och dagen var underbar i alla fall. Haha.

Och idag, själva påskafton började dagen med sol, jag och våra "braiga" garnnar satt ute i solen och stekte. Och medans jag sitter där kommer min kära Charlotta och lämnar ett påskägg till mig. Kan man bli bättre? Nej!  Du är underbar!=)
Sen fixade jag till mig och åkte ut till Kvicksund till Martins familj. Vi har åtit gott, druckigt och spelat kubb i solskenet, såå underbart! Ja, heeelt underbart! Mycket är underbart haha. Men kvällen har vart riktigt trevlig med otroligt mycket skratt.

Nu vart det stress skrivet så jag vet inte om det är mycket felstavat eller så, för nu är det "wedding date" Skit bra film! =)

Just det, jag har börjat gått lite smått! AAS Skönt, jag har liksom inte kunnat göra ett skit på nöstan 5 veckor. :D

Sen ska jag bli bättre på att skriva, och om lite mer intressanta saker. :P

Helgen

Ska berätta lite kort bara om helgen för att det för engångs skull hände något nu när man går på kryckor. I fredags fyllde Mona 50 så då firade vi henne, det var jätte trevligt och kul. Hon fick nämligen en blomma som var riktigt intressant, det första jag tänkte när hon öppnade den, det var en ful kruka med bara grenar, men sen började hon som hade gett den att mixtra och hålla på, tillslut så växte det en kondom i mitten av blomman. Så vi satt och as garrvade åt den där jävla blomman som var en sjukt kul grej att ge till någon! Man måste nog se det själv!
Träffade även min (snaart) otroligt söta gudson!

  

Lördagen var jag mamma, Martin, Martins pappa, farbror, gudfar och hans fru (Martins faster) och åt på akropolis. Gott, trevligt och även fruktansvärt pinsamt!! De har alltid en förmåga att vara pinsamma där, och de vet det, och det har bara deras grej. De ska ALLTID sjunga "ja må hon/han leva" och även nu, INGEN FYLLDE JU! Bara för att jag höll på att dö så var det skit kul att jävlas med mig och sjunga. Jag höll på att dö! Men vi fick bra respons, ica maxi var nämligen där och åt, och var väldigt dragna och högjudda så det kändes "bättre" då kan man väl säga! :P

Söndagen var skit seeg, jag var verkligen skit trött, förstår fortfarande inte varför, jag orkar inte göra ett skit. Men Jamilla, min kusin kom och färgade mammas hår, hon är en jätte duktig frisör, sen klippte hon till min lugg och drog några slingor i den. Så det kändes bra!

Nuu

Nu är jag hemma hos mamma och ska skriva massa =)

De senaste dagarna har jag tagit kort på endel av de klänningarna jag aldrig har använt, helt nya och prislappen kvar. Det är fan skamligt! Ändåå köper jag mer!

  
  Mr cool 699:-            Gina 299:-              Monki 250:-

  
Charmant 798:-       Nelly.com 350:-     Gina 399:- (den oranga)

Det här var mer för mig själv jag la ut, för då ser man verkligen hur mycket jag handlar sen hänger det bara för jag knappt hinner använda det. Den från nelly, den svarta klänningen den kom i oförsig i måndags så den har jag inte hunnit använda men det kommer väl hoppas jag, den var dock alldeles för kort men jag vägrar lämna tillbaka den.
Fast jag mår ju så fruktansvärt bra när jag shoppar, det är fan som en drog för mig, haha!

Segt

Jag har vart rätt seg på att uppdatera, dock tagot massa kort på roliga saker som jag tycker haha. Men de tär så fint ute på dagarna så jag måste vara ute och få färg nu när jag inte jobbar, för i sommar blir det inte mycket sol. Men om jag åker hem imorgon updaterar jag ordentligt.

Bara een sak, jag jobbade idag, haha med kryckor.  Inte i butiken men jag kollade upp andra priser i andra affärer, vilket alla äffärer gör. Det var pinsamt, jobbigt men roligt att få göra något nytt. =)


Ciiiao!

Vår!

Det är helt underbart ute! Allt och alla känns så glada så fort det blir vår. De här två dagarna har jag bara setat i solen och njutit. Igår var jag ute från 10 - 15, så då fick jag bra mycket färg i ansitket, så nu ser man i alla fall lite levande ut. Och idag var både jag och Martin ute i solen som ett gammalt par, haha. Det har vart riktigt skönt de här dagarna, längesne jag verkligen inte har gjort någonting, fast jag har vart sjukskriven så har jag alltid gjort något om dagarna.
Lite vår bilder:


    

   Första vårtecknet                ljuvlig sol                 Självklart !           Bella myser i mitt knä



Jag skriver mer sen, nu ska jag gå och göra fruksallad, för snart kommer min egna Sigge (Josse), saknat den kvinnan så sjukt mycket. Så det blir en stoor kram när hon kommer!